mandag 11. januar 2016

Baby

Det går egentlig alt for lenge mellom hver gang jeg legger ut noe på bloggen min nå , men så tenker jeg......er det noe vits lenger ? Syns det er altfor lite aktivitet rundt i diverse blogger og altfor få som legger igjen kommentar ( jeg er en av dem ). Men vi er vel kanskje innom og ser allikevel ? Jeg er det og skal heretter prøve å bli flinkere til å legge igjen spor etter meg . Synd hvis det blir borte for det er jo egentlig veldig hyggelig.....både å få kommentarer og en fin måte å få inspirasjon på :)

I helga hadde jeg storproduksjon av lollipopkort og her er 2 av dem . Morsomme å lage og flott pynt på ei pakke som skal gis bort :)


13 kommentarer:

Mette sa...

Søte lollipopkort :) Helt enig med deg ang blogging,trist hvis dette blir borte! Må skjerpe meg og bli flinkere med å legge ut på bloggen min, samt å legge igjen spor etter meg !

Marit H sa...

Du har ein flott blogg med mange flotte kort. Det er veldig mye inspirasjon å henta! Eg håper du held gram med å visa bilder av kort du lagar.

Frk. Bogstad sa...

Du må ikkje slutte å lage innlegg!
Du har so mange flotte kort her inne.
Til inspirasjon og glede for meg (blant mange andre)

Kari sa...

Så nydelige lollipopkort!
Jeg titter alltid innom bloggene jeg har på blogglista mi
når de oppdateres, men legger jeg igjen kommentarer?
Nesten aldri . . . Og enda kan jeg ikke begripe at nesten ingen kommenterer
i bloggen min de få gangene jeg legger ut noe selv. :-)
Skal forbedre meg i morgen den dag!
Takk for påminnelsen, og fortsett å blogge!

Anonym sa...

Flotte kort, som alltid!! Jeg finner masse inspirasjon hos deg, og håper at du ikke slutter å blogge! Er ikke så flink til å kommentere hos de jeg er innom, det er sant, men synes det er en litt tungvint prosess mange ganger. Skulle vært "instagram-hjerte" tilgjengelig på blogger også :)
Fortsett å blogge, vær så snill! Det er til glede for mange, selv om vi er dårlige til å legge igjen spor om det.

nergele's puslerier sa...

Hei Mona

Jeg prøver å legge igjen,men jeg er enig med deg att er det noe vits i?

Det er mange som ikke legger igjen en liten hilsen, og det er trist synes nå jeg - da er det akkurat som om ikke det en lager er bra nok, og da har man lett for å miste "gløden"- og det er vel ikke det som er meninga med en så koselig hobby.?

Selv henter jeg mye inspirasjon og ideer til å fortsette og utvikle meg og det er moro å se framgang og følge med på andre bloggvenner,så ikke gi deg du hæll...


Ha en fortsatt fin kveld og legg igjen en hilsen da vel ....

Susanne sa...

Hoppas verkligen du fortsätter att blogga. Tror att många med mig är dåliga på att kommentera.... Men jag tror ändå att många går in och tittar och får inspiration! Du är jätteduktig, så hoppas du fortsätter att inspirera!

Line sa...

Kjempeflott blogg med masse inspirasjon . Jeg håper virkelig at du fortsetter å legge ut. Skal prøve å bli flinkere til å kommentere og å legge ut i egen blogg. Har tenkt som deg , er det noen vits, men vi er jo fremdeles en god del som koser oss med denne papirhobbyen.

Silje sa...

Kommenterer aldri på blogger, men måtte kommentere nå. Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge. Du er til stor inspirasjon og er ofte innom siden for å bli inspirert til kortlaging. Håper du fortsatt vil legge ut en gang her å der, men isåfall ALDRI slett bloggen din! ;-)
Hilsen stor scrappe-entusiast :-)

Anonym sa...

Hei Mona!
Fantastisk flott å se alt det fine du legger ut i bloggen din.
Tusen takk for all inspirasjon - håper virkelig at du fortsatt finner glede i å blogge fremover.

Kreativ klem fra
Tove Strand Bjørgan

Lisa sa...

Du må ikke slutte å legge ut bilder av de rålekre tinga du lager :-). Jeg må innrømme at det er et par uker siden jeg sist var innom her, men det er rett og slett fordi jeg har vært helt "nede" på kortfronten... nå går vi mot lysere tider og jeg har lyst til å begynne å produsere litt kort igjen og DU er en av de som inspirerer meg. Takk for din kreativitet :-)

Klem, Lisa

Pia S sa...

Lollipop kort er helt nytt for meg. Dette må jeg prøve! Herlige disse, veldig fint sammensatt, takk for inspirasjonen!

Véronique sa...

Det er mange som er innom bloggen min og ikke legger igjen en hilsen etter seg. Dessverre har folk blitt alt for late til å kommentere innlegg.

Jeg legger alltid en kommentar i innleggene dine. Har t.o.m spurt deg om å lage en mal på lollipop ;)

Ha en fin lørdagskveld!

Klem!