mandag 4. juni 2012

En perfekt og minnerik dag :)


Ferdig med Guro`s konfirmasjon, og den ble akkurat så fin som vi hadde håpet på :) Koselig, minnerik, rørende og flott dag sammen med familien og konfirmanten selv som vi er så utrolig glad i:):)

Jeg har laget noen fotomontasjer av noen av bildene jeg tok.


11 kommentarer:

Vibeke sa...

Gratulerer så mye med konfirmanten!! Hun var virkelig flott!!!:) Herlige bilder du har tatt:):)

Marianne H sa...

Gratulerer, så ut til å være på stell hos deg ja.Jenta er nå flott da.

Torill sa...

Gratulerer så mye med den nydelige konfirmanten ! For noen fantastisk flotte bilder du har tatt. Ser helt ferfekt ut,både bordpynt,bordkort som jeg likte veldig godt.Har jentekonfirmant neste vår,og kan godt tenke meg de samme bordkortene.Men det er vel den blivende konfirmanten som må godkjenne det da.Lekker bunad og flotte kaker! :)

Torill

Torill sa...

Skal stå perfekt og ikke ferfekt.Går litt fort i svingene her. :)

Catrine sa...

Gratulerer med konfirmanten! Så flott jente, og så mange flotte bilder!

Mette sa...

Så flotte bilder av Guro, du har god grunn til å være stolt av henne:) Nydelig pyntet bord med blomster og pynt, rosa pioner er min favoritt:)

Klem Mette

RitaK sa...

Så pen og flott konfirmantjente dere har Mona, og pynten var jo aldeles nyyydelig :-)

Heidi sa...

Gratulerer så mye med konfirmanten!
Nydelig jente og flotte bilder:)
Ha en fin dag, klem:)

Scrappellen sa...

Wooow..for ei vakker konf. jente, og så utrolig vakkert pyntet bord og kaker♥!:) Snakk om få vann i munnen da, av DEN sjokolade fontenen..eller hva det er, alle de deilige friske sommerbærene..og som prikken over i'en for meg, så valgte dere min favoritt blomst nr 1-Pioner..og det rooosa♥♥!:)) Ble så revet m her, at jeg holdt på å glemme det viktigste..GRATULERER med vel overstått, og enda en "voksen" i familien♥♥!:) Takk for masse herlig inspirasjon!
Ønsker deg en deilig og kreativ dag;)
Klem, Ellen

nergele's puslerier sa...

Først gratulerer med en flott konfirmant.Du er vel glad det er over nå-sikkert rart att nå er hun inne i de "voksnes" rekker og snart klar for å fly ut av rede..Flotte bilder du har tatt av ei søt jente..

Hege sa...

For en nydelig bukett bilder av det som måtte være en helt perfekt dag!!! Guro er som alltid strålende vakker- og i den nye bunaden ikke mindre vakker akkurat! Bordpynten med pioner var helt nyyyydelig, Mona!

Tenker flere av de bildene kommer i en scrappet versjon etter hvert....

Klem, Hege:)