onsdag 21. mars 2012

Matavfallsposekort

Jeg har laget et kort til av matavfallspose......dette var utrolig morsomt å lage, og som jeg skrev i forrige innlegg har jeg nok fått dilla. Dette skal Guro få av oss til konfirmasjonen sin:):)  Det passer perfekt med noe annet jeg har laget til henne ( det skal dere få se ved en senere anledning ):):) 13 kommentarer:

Hobbykroken sa...

Kjempe vakkert!!!!!!!!!
Disse er jo så morsome og lage.

Klem Ann Kristin

Trine sa...

Vakkert som alltid:)
Ha en fin kveld!
Klem,Trine

Berit sa...

Nydelig!
Som alle andre kortene du lager til vårens konfirmanter!

Go' kveld !

Klem

Mette sa...

Nå har jeg virkelig tatt meg god tid pg skrollet meg opp og ned i bloggen din, og jeg må bare si at du er helt fantastisk flink Mona! Jeg er nesten stum ( og det skal egentlig mye til..) over alt det flotte du har laget! Så delikat og lekkert i duse og herlige pasteller.Dette kortet her var intet unntak, helt nydelig! Er så glad scrappetørka di gikk over, for dette er inspirasjon på høyt plan! Håper vi ses i morgen:)

Klem Mette

Hege sa...

Jeg satt også akkurat og tenkte det samme som Mette! Jeg er SÅÅ glad for at tørka di er over!! Du lager så utrolig mye vakkert!! Dette er igjen noe av det flotteste jeg har sett!!! Dust, delikat og nyyyyydelig!!!! Tenker det er en svært fornøyd konfirmant på Raufoss etter hvert...

Klem Hege

Synnøve sa...

Kjempelekkert!!!
klem

RitaK sa...

Gosjameg for et lekkert kort du har laget til jenta di :-) Utrolig hva som kan trylles frem av en matavfallspose og stæsj fra Mona's skattkammer :-)

nergele's puslerier sa...

Som alltid flott levert i dine farger og stil ....elegant,jeg vet snart ikke hva jeg skal si til deg lenger du er RÅFLINK ta det til deg...

Klem fra Hilde Johanne

Marianne H sa...

Herlighet så vakker den er, skulle ønske mine avfallsposer så sånn ut .....
Ha en fin dag, klem.

Filharmonica sa...

Dette var gjennomført lekkert Mona!!! Så mange herlige detaljer... skikkelig delikat :-)))) Knappene du har brukt på framsiden gjorde seg veldig godt! Ha en flott dag :-)

Hanna sa...

så nydelig fint :) deilige lyse farger:)

Papirdilla sa...

Nyyyydelig!!! Men, det vet du at jeg synes:)
Klem,
Hanne

Beatemor sa...

Wow! Dette var fantastisk :-)